Tips för fotbollsspelare

10166090-women-s-soccer

Fotboll är livet heter det ju som bekant, vilket givetvis stämmer och kanske framför allt om man spelar fotboll själv i någon form. Spelar man fotboll är det ju dock en del att tänka på, så därför kommer här några tips för alla fotbollsspelare runt om i landet.

Bra utrustning

Att ha bra utrustning när man spelar fotboll är a och o. Det allra viktigaste är kanske att ha bra skor och av den anledningen kan det vara värt att verkligen prova flera olika par innan man bestämmer sig och kanske även lägga någon extra hundralapp för att få skor av bra kvalitet. Viktigt är förstås också att man har benskydd på benen för att undvika skador.

Förebygg skador

Då fotboll är en sport där det förekommer en hel del skador är det viktigt att man gör vad man kan för att förebygga dessa. Framför allt i en klubb är det viktigt att man gör allt för att det skall vara säkert på fotbollsplanen.

Ha roligt

Sist men inte minst är det så klart viktigt att man har kul ute på planen. Se också till att medverka till att spelet går juste till, det tjänar alla på.