Tippa 1X2

1 X 2 Tips

Att spela på fotboll och tippa 1X2 har varit en av de stora spelen länge. Hur många minns inte den klassiska sloganen ”13 rätt är respekt” för Stryktipset? Mycket har hänt sedan 1934 då just stryktipset startades tills idag med många olika spelbolag online.

Att tippa på vinnande lag är fortfarande populärt och det finns mycket mer att välja på, både när det gäller spelande lag och ställen att spela på. Det kan vara nödvändigt att kolla upp på nätet hur olika spelbolag lägger oddsen så man får en bra förutsättning för att sätta ett bra tips. Man kan även läsa sig till hur lagen mår och om någon spelare har utmärkt sig de senaste matcherna kan vara bra att veta innan man satsar sina pengar på den. Det är många parametrar som spelar in inför hur en match slutar.

Att bevaka sina favoritlag kan hjälpa dig inför matcherna, gäller det svenska lag så kolla in svenskfotboll.se här får du info om Allsvenskan, Damallsvenskan, Superettan, Elitettan och mängder av annan relevant information om landskamper och annat som kan vara av intresse. Aftonbladet kan vara en bra källa för den fotbollsintresserade, du hittar många läsvärda artiklar som kanske hjälper dig i ditt tippande.

Lycka till med din tippning och skulle du få 13 rätt så har du vår respekt!