Nya svenskar i Premier League

Den engelska högstaligan, Premier League, har äntligen sparkat igång och även fast Zlatan Ibrahimovic lämnat de engelska öarna så finns det fortfarande svenska bekantskaper att hålla ögonen på. Det är dessa vi ska titta närmare på idag. Häng med!

Den största svensken i Premier League just nu fick dock följa säsongens första match från läktaren. Victor Nilsson Lindelöf värvades för stora pengar till Manchester United och blev då deras dyraste försvarsvärvning någonsin. Det återstår att se vad José Mourinhos plan är men han kommer säkert få en chans att visa vad han kan.

Sedan tidigare har vi också vänsterbacken Martin Olsson som spelar i Swansea. Han fick starta i första matchen och det blir spännande att se hur hans säsong utvecklar sig.

Slutligen har vi Sead Haksabanovic som visserligen valt att representera Montenegros landslag men fått en stor del av sin fotbollsuppfostran i Sverige och då främst Halmstad. I sommar blev det klart att lämnar Halmstad för Londonklubben West Ham. Det blir onekligen intressant hur det går för honom i den engelska huvudstaden.

Så även fast Zlatan Ibrahimovics skada håller honom borta från fotbollsscenen finns det onekligen många intressanta spelare att följa. Det här blir en spännande säsong.