Ett liv som supporter

Fotboll är en mycket populär sport, det har länge varit en populär sport och kommer säkert alltid att vara. Förutom att det är många som tycker att det är roligt att spela fotboll finns det även en hel del personer som tycker att det är roligt att titta på fotboll och heja på de som spelar. Det som är så roligt med att titta på en sport är just att du kan vara med och ta del av spänningen under en match som spelas även om du inte kan eller vill utöva sporten själv. En del väljer att gå på någon enstaka match då och då och andra är så kallade supportrar som går på i princip varje match när laget som de håller på spelar en match. Just att leva som supporter innebär en del rutiner och fantastiska upplevelser.

Visa stöd för laget

Många supportrar väljer att gå på matcherna och bära speciella kläder som visar att de hejar på just Liverpool. Till exempel kan supportrar bära kläder med lagets namn och logga på eller ha med sig flaggor med Liverpools namn och logga på. Oftast finns dessa saker att köpa i en shop på hemmaarenan där Liverpool oftast spelar sina fotbollsmatcher.

Liverpool

Liverpool är ett mycket populärt och har många fans i såväl världen som i Sverige. Detta fotbollslag har länge varit aktuellt och det finns många kända och duktiga spelare genom tiderna som har spelat i just Liverpool. De som är supportrar till just The Reds går i princip på varje match eller ser det på TV, de hejar på laget både när det går bra och när det går dåligt. Dessutom gläds supportrar med sitt lag när de gör mål och kanske till och med vinner samtidigt som de stöttar laget när det går sämre och de kanske förlorar en match.